Мила бабуся: Максим Галкін засвітив крупним планом обличчя своєї вже немолодий дружини

Телеведучий Максим Галкін досить часто ділиться фотографіями своєї сім'ї, навіть частіше, ніж Алла Борисівна Пугачова.

Напередодні він привітав всіх своїх шанувальників з восьмим березня, і поділився ніжним Селфі своєї дружини. Там вона позує з вечірнім макіяжем, де акцент на ніжно шоколадних губах блискуче. Слід зазначити, що Алла, мабуть, сама намагалася намалювати стрілки, і у неї вийшло це не дуже рівно. Одягнена Примадонна російської естради в червоне пальто. Видно, що на фотографії вона сидить в салоні власного автомобіля.

“З першою неділею весни! В особі улюбленої Алли вітаю всіх жінок з першою неділею весни, зі святом, колись придуманим Аллою, який символізує любов, оновлення, відродження! “,

– написав пародист Максим Галкін під весняним фото своєї дружини.

Ось що шанувальники пишуть в коментарях:

  • Спасибі Максим !!! І Вас сердечно вітаємо з весняним неділею !!! Тепла Вам сімейного, здоров’я Вам і діткам !!! З любов’ю з сонячного Новосибірська !!!
  • Ой … а хто це?
  • Дякую за таке шикарне привітання! Аллочка красуня

Нагадаємо, Алла Борисівна Пугачова і Максим Галкін недавно відвідали світський захід – день народження свого друга-кутюр’є Зайцева. Там Алла Борисівна постала перед своїм фанатами в червоному вбранні, капелюшку з вуаллю, яка ніжно закриває її обличчя і робить її більш загадковою.

Фанати відзначили, що, цілком можливо, що такий капелюшком вже немолода Алла намагалася приховати недоліки свого обличчя у вигляді зморшок.

Шість дітей Алли Пугачової: чому вона показує публіці тільки трьох, а інших – приховує?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.