Камалія в обтягуючому плаття показала кругленький живіт: Захур стане батьком хлопчика

Співачка Камалія на 8 березня виклала фото зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром. На знімку пара позувала в обіймах, але публіка звернула увагу на інше.

На фото пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур ззаду обнімає свою дружину, співачку і модель Камалію, і посміхається. Він одягнений в темно-фіолетові брюки, смугасту біло-блакитну сорочку і темний картатий піджак.

Попереду нього варто улюблена і красива дружина Камалія, на якій надіто зелене обтягуючі сукні з хутряними манжетами. У Камалії волосся розпущене, але ззаду акуратно заколоті, щоб не потрапляли на очі. Її хвилясті локони вміло підкреслюють громіздкі вечірні сережки з великими каменями в тон до сукні.

На обличчі Камалії вечірній макіяж з акцентом на очі.

Публіка звернула увагу, що плаття занадто обтягує Камалію в області живота

Тому фанати і припустили, що найбагатша співачка України на 8 березня повідомила чоловікові про те, що в їхній родині гряде поповнення. Судячи з того, що у зоряної пари вже є дві чарівних дівчинки Арабелла і Мірабелла, Мохаммад Захур не відмовився б від ролі батька сина.

“Любі жінки, дівчата, дівчатка, вітаю вас з найкрасивішим, ніжним святом весни! Дуже хочу, щоб кожна з нас стала найщасливішою на планеті! “,

– написала Камалія, ні слова не розсекретивши про своє цікаве положення.

Судячи з виразу обличчя Камалії, і по тому, як вона щаслива зі своєю сім’єю, видно, що до ще одній дитині сім’я готова і з нетерпінням чекає його появи.

А як ви вважаєте, чи вагітна співачка Камалія насправді, або це просто невдалий плаття?

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.