Ревізорша Олена Філонова з бананами між ніг викликала шквал обурень в мережі – назвали вульгарною

Екс-ведуча програми "Ревізор", яка інспектувала салони краси, Філонова напередодні восьмого березня полетіла відпочивати. Під час відпочинку не обійшлося без казусів.

Усім шанувальникам Філонова відомо, що вона любить рожевий колір, і у неї в гардеробі досить багато речей такого кольору. Відпочиваючи на Мальдівах, Олена показала один зі своїх улюблених купальників – роздільний, яскраво рожевого кольору. Купальник складається з ліфа, шортиків і накидки на плечі.

Сіла Олена Філонова в досить неоднозначну позу – розставила ноги, між якими розмістила зв’язку бананів

“Дівчата! Як Вас привітали вчора з 8 Березня? Що подарували Вам? “, – написала Олена.

Коментатори тут же висміяли Олену, і назвали її вульгарною.

Сама дівчина, хоч і має досить пишною фігурою, виглядає на фото дуже струнко і підтягнуто. Фанати губляться в здогадах – це фотошоп, або просто ревізорша Філонова вибрала собі дуже вдалу позу, яка її стрункішою.

Олена Філонова
Олена Філонова – телеведуча з Нового каналу

Відзначимо, 36-річна Олена Філонова – українська журналістка, телеведуча програми “Ревізор ” на Новому каналі, зірка Інстаграм і дизайнер одягу, яка в 2020 році несподівано для всіх заявила про участь у виборах мера Києва.

На виборах її більше розцінювали як артистку, ніж як реального кандидата. Всю свою передвиборчу компанію вона проводила виключно в соціальній мережі Інстаграм, куди скаржилася і на своїх опонентів.

Несподівано для всіх, перемогти Олені не вдалося. Після політичної кар’єри, Філонова повернулася в блогерство і поїхала відпочивати на острови.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.