Аліна Гросу щільно притулилася до Олега Винника – у Таюне не залишилося жодних шансів

Українська співачка Аліна Гросу, як виявилося, теж входить в число "вовчих ", які люблять Олега Винника і слухають його пісні.

І на восьме березня Аліна Гросу виконала свою мрію – сфотографувалася в обнімку зі своїм кумиром. Фото миттєво облетіла весь інтернет, і публіка навіть заговорила про якісь більш пікантних зв’язків.

Олег Винник ніжно припав до Аліни Гросу і обійняв її за талію: обидва виглядали задоволеними

На знімку Олег одягнений в свою фірмову чорну сорочку і чорних обтягуючих штанах. Мабуть, він тільки після концерту або підготувався до нього.

Аліна Гросу вбралася в спідницю міді темно синього кольору, а вгорі у неї біла майка, і поверх картатий піджак.

Локони Аліни акуратно покладені на плечі, а губи підведені ніжно рожевою помадою.

“З самим ” королем вовчих “. Вчора Олег Винник порадив мені підписати це фото так: ” Я з давно втраченим старшим братом “, але я думаю доречніше буде написати, що втрачена була я! Але вже повернулася! Спасибо большое , Олег Анатолійович, за неймовірний концерт. Була щаслива побачити і почути вживу! Це справжній подарунок до 8 березня “,

– написала Аліна Гросу на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Відзначимо, Олег Винник офіційно одружений на своїй бек-вокалістці Таюне, проте факт подружньої зв’язку вони роками не підтверджують. А ось співачка Аліна Гросу зараз не зможемо – в кінці 2020 року вона має розлучилася зі своїм чоловіком. Однак зараз вона складається у відносинах.

Ось що написали в коментарях під несподіваним фото Аліни і Олега:

  • яка овечих
  • Ой Які ви гарненькі, ну просто Неможливо відірваті очей від вас
  • Які гарні

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.