25-річна Аліна Гросу показала справжнє обличчя без макіяжу і фотошопу: зовсім інша людина

Незважаючи на молоді роки співачка і актриса Аліна Гросу завжди з'являється в кадрі тільки з яскравим макіяжем і зачіскою.

Аліну Гросу добре пам’ятають в Україні – яскрава кучерява дівчинка співала смішні дитячі пісеньки. А зараз вона перетворилася в красуню з пишними формами, яка співає провокаційні пісні і знімається в серіалах. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, де показує себе тільки з кращого боку. На її сторінці немає жодного просто, домашнього фото, де Аліна показує, як виглядає в звичайному житті. Гросу завжди постає перед шанувальниками в красивому вбранні, з зачіскою і яскравим макіяжем.

Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу виросла – фото співачки “у всій красі”

Однак недавно Аліна все ж вирішила здивувати шанувальників і зняла відео, перебуваючи у косметолога. Майстер робила Гросу процедури для шкіри обличчя і дівчині довелося показати, як вона виглядає без звичного макіяжу.

Аліна Гросу показала себе без макіяжу
Аліна Гросу показала себе без макіяжу

“Шок, Аліна без макіяжу”, – жартівливо підписала відео знаменитість.

Нагадаємо, нещодавно Аліна Гросу, яка тільки півроку тому розлучилася зі своїм першим чоловіком, вже представила публіці свого нового коханого. Ним виявився відомий актор Роман Полянський, з яким Аліні вже давно приписували стосунки.

Аліна Гросу з новим коханим
Аліна Гросу з новим коханим

Їх пов’язували зйомки в одному проекті, а недавно вони записали спільну романтичну пісню “Рушник”. Пара не приховує свої відносини. Аліна і Роман з’являються разом на світських заходах і публікують романтичні фото.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.