Знову поправилася: Настя Каменських вразила шанувальників потовстілою фігурою

Співачка Настя Каменських опублікувала нове фото, яке вразило її шанувальників.

Настя Каменських уже протягом довгого часу займається спортом, правильно харчується і в цілому веде здоровий спосіб життя. Це допомогло їй скинути зайву вагу і підкоригувати свою фігуру. Крім того, на такий стиль життя Настя “підсадила” свого чоловіка Потапа. Зіркове подружжя активно ведуть свої блоги в Інстаграм і частенько показують фото і відео з спільних тренувань.

Потап и Настя Каменських
Потап і Настя Каменських: фото з тренування на березі моря

Схоже, зимові свята не пішли Насті Каменських на користь. На останніх знімках, які опублікувала співачка, помітно, що зайва вага до неї повернувся. На фото Настя позує в джинсових шортах із завищеною талією і білому топі, поверх якого Каменських наділу коротку білу кофточку. Дівчина зробила легкий макіяж з акцентом на очі і розпустила кучеряве волосся.

Настя Каменських знову поправилась
Настя Каменських знову поправилась

Варто відзначити, що Настя Каменських часто набирає зайві кілограми і швидко їх скидає. Кожен раз шанувальники сприймають округлі форми улюблениці, як ознака вагітності, проте через деякий час Настя спростовує ці припущення плоским животом.

Відзначимо, що Настя Каменських – одна з найпопулярніших Інстаграм-блогерів України. Вона показує своє зоряне життя “без прикрас”, тому нерідко може опублікувати і своє фото без фільтрів і макіяжу. На її блог підписані більше 5 мільйонів чоловік.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.