Поки Настя Каменських вдома Потап з єдиним сином від Ірини Горової полетів на відпочинок в Емірати

Репер і продюсер Потап відправився на відпочинок в Дубай не зі своєю дружиною Настею Каменських, а з сином від першого шлюбу Андрієм.

Скоро буде 2 роки, як відомий репер Потап живе в шлюбі зі своєю колишньою колегою по групі, співачкою Настею Каменських. Пара довго приховувала стосунки і “розкрила всі карти” тільки в день весілля. Шанувальники зіркової пари не можуть дочекатися, коли у подружжя з’являються діти. Настю постійно підозрюють в вагітності, адже вона худне, то поправляється. Однак поки спільних дітей подружжя не має. Але не варто забувати, що у Потапенко є син від першого шлюбу – 12-річний Андрій.

Потап з сином Андрієм
Потап з сином від першого шлюбу Андрієм

Цікаво, що Настя Каменських з сином від першого шлюбу Потапа не спілкується. За словами Ірини Горовий (мами 12-річного Андрія) їх спілкування закінчується на словах “привіт-пока”. Можливо через це Олексій Потапенко недавно відправився на відпочинок в Дубай разом зі своїм сином і без дружини Насті Каменських.

Про це стало відомо з Інстаграм-аккаунта Олексія Потапенка. Репер записав відео з аеропорту і розповів шанувальникам, що летить з сином на відпочинок в ОАЕ. Вже через кілька годин у своїх Інстаграм-сторі Олексій опублікував відео, де показав спільний з сином сніданок в готелі. Після сніданку батько з сином відправилися відпочивати на пляж.

Потап показав, як відпочиває з сином в Дубаї
Потап показав, як відпочиває з сином в Дубаї

Варто відзначити, що в коротких відео помітно, що син Потапа Андрій дуже задоволений спільних відпочинком з татом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.