61-річна Лариса Гузєєва змінила імідж та молодиться не по роках: шкіряні штани, грубі кросівки і джинсівка

Популярна актриса і телеведуча Лариса Гузєєва здивувала шанувальників кардинальною зміною іміджу. Завдяки новому зухвалому образу зірка стала виглядати набагато молодше.

Публіка знає і любить Ларису, як головну сваху країни — вона є незмінним експертом шоу “Давай одружимося!”. На цей раз героїня статті вирішила спробувати себе в дещо іншому амплуа. Артистка з’явиться в складі журі проекту “ТікТок Талант”, присвяченого молодіжній соціальній мережі TikTok.

Як активний користувач Інстаграм, Лариса Гузєєва вже встигла показати кілька фото зі зйомок. Перед камерою вона постала в оновленому і зовсім незвичному для себе стилі. Такою за останні роки роботи на телебаченні глядачі її ще не бачили — в шкіряних штанях, джінсовці та кросівках на грубій підошві.

Оновлений стиль Лариси Гузеевой
Оновлений стиль Лариси Гузєєвої

У коментарях більшість підписників погодилися, що перетворення пішло зірці тільки на користь, а стилістів з “Давай одружимося!” користувачі розкритикували:

  • “Дуже красива, завжди так одягайтеся”;
  • “Як вам пасуєть ці сучасні образи!”;
  • “Роки вас не змінюють, красуня!”;
  • “Гример супер! Підкреслила все, що треба”;
  • “Дуже добре виглядаєте! Чому у вас на “Давай одружимося!” немає хороших стилістів? Вибачте за відвертість, але вас важко зіпсувати, а вони просто намагаються це зробити”.
Лариса Гузєєва на Давай поженимся
Лариса Гузєєва на Давай одружимося

Варто відзначити, що одного разу Лариса Гузєєва в Інстаграмі піднімала тему омолодження за рахунок пластичної хірургії. За її словами, ми живемо за часів, коли природне старіння буквально стало для жінок прокляттям. Саме тому багато хто лягає під ніж і робить уколи краси.

“Результат один: молодше ніхто не стає, але виглядають, як живі. Мені теж страшно і я відтягаю похід до хірурга”, — написала знаменитість.

Скріншот з Інстаграма Лариси Гузеевой
Скріншот з Інстаграма Лариси Гузєєвої

Схожі статті

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.