Поплавський знову за своє: знявся в пікантному відео з табуном молодих студенток в коротких спідницях

Одіозний співаючий ректор Михайло Поплавський раніше прославився тим, що знімався в дуже неоднозначних і місцями навіть непристойних відео з молодими студентками.

Його в цьому звинуватили багато впливових особистості, в тому числі і екс-виконувач обов’язків Міністра охорони здоров’я України Уляна Чоловік. Вона сказала, що Михайло Михайлович нібито “стурбований “, раз записує такі ролики, і розповіла, що у нього комплекс. Сам “співаючий ректор ” ніяк не коментував подібні заяви.

Деякий час Поплавський не публікувати провокаційних роликів, проте зараз вирішив до них повернутися

У п’ятницю він виклав у себе ролик, де він в яскравому костюмі танцює, а поруч з ним молода студентка в дуже короткій спідниці. Вони запально рухаються, що у дівчини аж підскакує спідниця. А закінчується все тим, що натовп дівчат в однаковому одязі біжить за Михайлом Михайловичем.

“Нарешті # пятніца_развратніца. Більше розважальних відео дивіться на моїй сторінці в TikTok – poplavskiy.m “,

– написав Михайло Поплавський в описі до свого п’ятничного ролику.

Нагадаємо, раніше сам Поплавський зізнався, що платить студентам за те, щоб вони придумували трендові сценарії для кліпів, і втілювали їх в життя. Каже, що таким чином він заохочує їхню творчу та підприємницьку жилку. Розповів, що за одну хорошу ідею платив приблизно тисячу гривень.

Однак своїм службовим становищем не користувався, і не змушував нікого замість навчання продумувати йому сценарії (а співаючого ректора звинувачували і в цьому теж).

Зараз Михайло Поплавський разом з Олегом Винником готується до другої церемонії нагородження “Українська пісня року “, тому всі його творчі сили спрямовані на це.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.