Темненька, худенька, “нульовий” розмір: як виглядала Наталя Могилевська 21 рік тому?

Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська на сцені понад двадцять років. За цей час вона знайшла дуже велике визнання української публіки.

Якщо поглянути на Наталю сьогодні, і на самому початку кар’єрного шляху, з упевненістю можна сказати, що вона трансформувалася в абсолютно іншу особистість. Змінилася вона як внутрішньо, так і зовні.

Була шатенкою, стала блондинкою

Ми знайшли архівні фото знаменитості, які датуються 2000 роком. Тоді Наталя Могилевська мала довгі коричневі волосся. У неї була чиста підтягнута шкіра на обличчі. Фарбувалася Могилевська неяскраво, любила ходити з розпущеним волоссям. На знімку вона позує в блакитному топі.

Швидше за все, на цьому фото Наташі 25 років.

А ось знімок праворуч – це свіже фото пані Могилевської. Тут вона вже впевнена в собі, що відбулася 45-річна знаменитість. Їй йде її новий колір волосся – сама Наташа одного разу розповіла, що блонд символізує чистий аркуш, новий рядок в її житті.

До слова, її макіяж став трохи яскравіше, вона вважає за краще підводити очі яскравими тінями, а область бюста трохи збільшилася.

Нагадаємо, Наталія Олексіївна Могилевська – українська співачка, автор пісень, композитор, актриса і телеведуча, продюсер. Народна артистка України.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Раніше Наталія Могилевська була в шоу “Голос країни “, а також засвітилася в проекті “Танці з зірками ” 2020 року. Туди вона потрапила як переможниця самого першого сезону проекту “Танці з зірками “, де її партнером був той самий Влад Яма.

Зараз Могилевська офіційно незаміжня, але будує роман з мільйонером Олегом Рижовим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.