Ані Лорак наростила волосся за шалені гроші: тепер може плести коси (ФОТО)

Українська та російська співачка Ані Лорак любить зміни в зовнішності. Тим більше, скоро весна, тому всім дівчатам хочеться чогось нового.

Кароліна Куєк вирішила почати з волосся, і продемонструвала результати на новому фото. Вона виклала Селфі в пальто, де волосся поклала на плечі. Деякі фанати звернули увагу, що раніше у неї було волосся коротше, а зараз стали рекордно довгими. З цього можна зробити висновок, що недавно улюблениця публіки відвідала салон краси і додала собі сантиметрів в зачісці.

Виглядають нові локони Ані Лорак дуже акуратно – зовсім не відрізнити від своїх справжніх волосся

“А яке у вас сьогодні настрій: 1 або 2? “,

– грайливо підписала свої Селфі колишня дружина турка Мурата Налчаджиоглу.

Відзначимо, зараз Ані Лорак – на першому місці у всіх музичних хіт-парадах і тренди. Все пов’язано з тим, що вона випустила нову пісню “Наполовину “, яка, частково, виявилася автобіографічною.

Ані Лорак – Наполовину (прем’єра кліпу +2021)

Йдеться про те любовному трикутнику, який вийшов, коли колишній чоловік Ані її зрадив. Лорак в кліпі виступає в різних нарядах в камерному залі, зі сцени якого віщає про те, що не хоче бути “третьою зайвою ” у відносинах.

Новий залицяльник і нова пісня “Наполовину ” Ані Лорак: співачка закохалася і перетворилася

А в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина ” ви зможете дізнатися як особисте життя і таємниці співачки вплинули на її творчість, і будете здивовані цим подробицям.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.