Нездорова худоба балерини Катерини Кухар налякала фанатів: невже, вона така худорлява?

Прима-балерина Національного театру опери та балету Катерина Кухар веде свій Інстаграм-блог, де розповідає про своє життя і почуттях, показує цікаві фото.

Головна і сама неприступна суддя проекту “Танці з зірками ” нещодавно поділилася знімком в балетній пачці. Публіка захоплювалася їм, але виникли і питання – невже Катя в житті така худа? Невже, вона взагалі нічого не їсть?

На фотографії з Інстаграм-блогу Катерина Кухар та правда виглядає дуже худою – худорляві ніжки і ручки

В описі Катерина, звичайно ж, торкнулася теми балету. І розповіла вона про важливу подію в календарі.

“Завтра (12 березня, – ред) Всесвітній День Балетної Пачки – невід’ємний атрибут гардероба кожної балерини! Першими балетними постановками вважаються придворні спектаклі у Франції і Італії в період епохи Відродження, а свідоцтва про костюмах, спеціально призначених для балету, можна датувати початком XV століття.

6 століть назад балетні костюми вийшли на свої перші сцени і з тих пір пройшли величезну модну революцію “,

– висловилася прима-балерина і суддя проекту “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1.

Відзначимо, що Катерина Ігорівна Кухар – це широко відома в країні і за її межами українська прима-балерина Національного Академічного театру Опери та Балету України імені Т. Г. Шевченка. Також вона має два престижних звання – Заслужена артистка України і Народна артистка України.

Засвітилася в шоу-бізнесі в якості запрошеної гості в таких шоу, як “Ліга сміху “, “Вечірній квартал ” і “Жіночий квартал “, і виступала в якості журі на проекті “Танці з зірками “.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.