Віра Брежнєва зізналася, що хотіла б собі сестру-близнючку, ось тільки як Меладзе буде розрізняти?

Красуня Віра Брежнєва вирішила порадувати шанувальників знімком в Інстаграм, і зробила Селфі в ліфті. Фотографію вона підписала дуже загадково.

Дівчина розповіла, що хотіла б мати близнюка, який би ходив замість неї на зйомки, проте було б здорово, якби не довелося відповідати за вчинки “клону “. Ось такі ось забавні роздуми були у Брежнєвої вранці вихідного дня.

“Хочу собі другу Віру!

Вчора знімалася в проекті, а мої подружки зібралися разом, я не встигала і зрозуміла, що хочу перебувати в двох місцях одночасно … правда, як потім за вчинки іншої Віри відповідати “,

– висловилася дружина Костянтина Меладзе.

На знімку вона позує в ліфті без косметики, в сонцезахисних окулярах. Волосся акуратно розпущені на плечі, трохи завите, вгорі на маківці зібраний маленький пучок. Сама Віра одягла чорний плащ, на плечі у неї висить чорна жіноча сумка середнього розміру.

Ось що улюбленій співачці написали в коментарях її віддані фанати:

  • Я завжди про це думаю! Або двійника, або 48 годин у добі!
  • Наша улюблена, єдина і неповторна блондинка
  • Хотіла деток- бліязняшек., Але не вийшло!
  • Другий такий бути ирреально

Нагадаємо, Віра Брежнєва довгий час приховувала свої стосунки з продюсером групи “Віа Гра ” Костянтином Меладзе. Однак після їх таємного весілля в Іспанії стало ясно – приваблива блондинка більше не дотримується принципу “щастя любить тишу “.

Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

У нашому Ютуб-каналі ви можете подивитися цікаві відео про свої улюблені кумирів.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.