Втомлений Горбунов і Осадча без макіяжу махнула ногами, показавши, що під спідницею – сімейне фото підкорило

Телеведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча - одна з найтепліших і сімейних пар, яка практично не приховує свого трепету і закоханості.

Вони нерідко публікують спільні фотографії, особливо після важкого знімального дня. Слід зазначити, що пара в багатьох проектах працює удвох. Наприклад, шоу “Голос країни “, яке виходить щонеділі на телеканалі 1 + 1, вже багато сезонів поспіль ведуть Юрій і Катерина.

Міфи про те, що чоловік і дружина не можуть спрацюватися, для Горбунова і Осадчої зовсім не страшні

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Вони своїм прикладом доводять, що багато років прекрасно йдуть рука об руку не тільки в сімейному житті і у вихованні сина, а й в телепроектах.

Зізнаються, що конкуренції між ними немає – кожен займається своїм, і обидва вміють поступатися.

Юрій Горбунов показав, якими втомленими бувають вони з дружиною після важкої роботи

Він опублікував Селфі, де Юрій сам з мішками під очима. Видно, що він вже втомився і хоче спати. Його дружина Катерина Осадча сидить ззаду на дивані в плаття, і грайливо розкинула ніжки. На щастя, плаття було потрібно довжини, тому вийшло уникнути казусів і не засвітити зайвого.

Катерина на фото позує в синій сукні з чорними маленькими цятками, яке підв’язане поясом. Макіяжу у неї на обличчі немає, волосся зібране у хвіст.

Цікаво, що Осадча та Горбунов, як виявилося, були не на роботі, а виглядали свою ж роботу – відвідали кінотеатр і подивилися прем’єру “божевільною весілля – 3 “, де Юра і зіграв, і виступив в ролі режисера.

Схожі статті

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.

Підслухала в кондитерській рецепт ідеально пишного бісквіта: без соди і розділу яєць на білки та жовтки

Зазвичай у рецептах рекомендують збивати жовтки та білки окремо. Мовляв, лише у такому разі бісквіт вийде гарним. Та можна зробити набагато простіше - збити яйця одночасно й не мучитися.