Як виглядали українські знаменитості під час служби в армії: Кузьменко, Поплавський, Віталій Кличко та інші

Андрій Кузьменко, Михайло Поплавський, Віталій Кличко, Костянтин Стогній - всі ці відомі українські чоловіки служили в армії. Як в той час виглядали майбутні зірки?

Андрій Кузьменко

По закінченню школи Андрій Кузьменко вступив до Петрозаводського медичного інституту. У 1986 році, після завершення першого курсу навчання, його мобілізували на строкову службу до лав Радянської Армії. Андрій відслужив один рік у місті Калінін (з 1990 року – Твер), після чого продовжив навчання в медичному університеті.

Андрій Кузьменко під час служби в армії і в дорослому віці
Андрій Кузьменко під час служби в армії і в дорослому віці

Михайло Поплавський

“Юний орел” Михайло Поплавський по закінченню школи вступив до ПТУ за спеціальністю «машиніст електровоза». Після навчання майбутнього співаючого ректора призвали до армії. Михайло служив у лавах Збройних сил СРСР і навіть був нагороджений медаллю «За військову доблесть».

Михайло Поплавський під час служби в армії
Михайло Поплавський під час служби в армії

Віталій Кличко

Кличко потрапив в армію відразу після закінчення навчання в школі. Він проходив службу в радянській армії в місті Умань з 1989 по 1991 рік. Володимир став справжнім армійським “авторитетом ” після того, як товариші по службі дізналися, що він – чемпіон СРСР з боксу.

Праворуч - Віталій Кличко під час служби в армії
Праворуч – Віталій Кличко під час служби в армії

Костянтин Стогній

Ведучий Надзвичайних новин на ICTV Костянтина призвали в армію в 1986-му, після закінчення ПТУ. У Прикордонних військах Стогній прослужив півроку і за цей час пройшов навчання для проведення бойових спецоперацій в зонах військових конфліктів. Після чого воював в Афганістані.

Костянтин Стогній під час служби в армії
Костянтин Стогній під час служби в армії

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.