Валерій Меладзе похвалився своїм млинчиком і кільцем на безіменному пальці: зразковий сім’янин

У соціальній мережі Інстаграм в останні пару днів практично у всіх зірок без винятку в профілі з'явилися фотографії млинчиків.

На честь Масляної кожна господиня (і не тільки) поспішає похвалитися своєю випічкою. Зробив це Валерій Меладзе – вона показав, які гарні і апетитні млинчики йому приготувала дружина Альбіна Джанабаєва. До слова, це у них з Костянтином Меладзе загальне – вони обидва одружені на екс-віагрянки.

“Ще один млинець, і все! Щоб спалити млинець, потрібно бігати 15 хв. Я пішов на пробіжку на 2 години. Скільки млинців я з’їв? “,

– написав Валерій Меладзе.

Ось що пишуть в коментарях прихильники співака і композитора:

  • Валерій набагато смачніше млинців
  • Розсмішили. А чому млинець, такий маленький? Великий повинен бути
  • Краща завдання з математики
  • Піду бігати 5 годин

Відзначимо, недавно всесвітньо відомий артист Валерій Меладзе дав концерт в Event-Hall в Росії в місті Воронеж. Протягом 2020 року виступ співака в Воронежі кілька разів переносилося через коронавірусних обмежень. Не дивно, що скучили за живим концертам глядачі забезпечили Меладзе аншлаг, нехай і з 80-відсотковою заповнюваністю залу.

Перед концертом дві юні шанувальниці артиста вирішили підстерегти його біля готелю, щоб сфотографуватися і взяти автограф. За словами дівчат, вони не особливо вірили в успіх, але сподівалися хоча б побачити кумира «вживу». На їхнє здивування, Валерій Меладзе дуже добродушно поставився до прохання сфотографуватися, при цьому відчитав прихильниць за відсутність масок.

Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.