Спортивна і довгонога Леся Никитюк в шкіряних штанях невдало махнула ногами: знову все виставила напоказ

Телеведуча Леся Іванівна Никитюк - дуже струнка і підтягнута. Принади своєї фігури вона ніколи не приховувала за мішкуватою одягом і не ховала.

Її недавнє фото вразило всіх – з самого ранку в понеділок зірка Нового каналу вирішила зайнятися спортом. Вона одягла топ і обтягуючі чорні лосини. Позаймавшись, сіла на диван і зробила ранкове Селфі, яке, звичайно ж, виклала в мережу.

На голові у Лесі Никитюк рушник, значить вона тільки що вийшла з душу

Але навіть без косметики і професійної зачіски Леся Іванівна виглядає підтягнуто, молодо, свіжо.

“.. трохи зухвалості, а то щось останнім часом я дуже світла і красива дівчинка в інстаграм “,

– написала екс-ведуча “Орла і решки ” в своєму Instagram-профілі.

Нагадаємо, Леся Никитюк – це відома українська телеведуча, яка в даний момент уклала контракт з телеканалом Новий канал. До цього вона вела шоу “Орел і решка “, в рамках якого об’їздила понад сто країн, починаючи з Африки.

Сама Леся родом з Хмельницького. Вона народилася в не дуже багатій родині, однак з самого початку знала – зробить все, щоб зв’язати своє життя з творчістю.

Правда, спочатку мріяла про те, щоб бути моделлю. Якраз і зростання, і статура дозволяли. Однак в один момент зрозуміла – хоче працювати телеведучою, і це її покликання.

Зараз Никитюк 33 роки, вона незаміжня, дітей немає, імовірно живе в компанії собаки по кличці Рафік. Їй пророкують участь у другому сезоні шоу “Холостячка ” на СТБ, так як шанувальники дуже хочуть, щоб Леся знайшла своє жіноче щастя.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.