Невгамовна травесті-діва Монро показала, як виглядає без макіяжу та одягу: унікальні кадри

Відома українська травесті-діва Монро з недавніх пір не тільки Інстаграм-блогер, а й телеведуча каналу "Україна ".

З тих пір, як вона стала вести шоу про зірок, інтерес до неї як особистості тільки збільшився. А в своєму Інстаграм-акаунті вона це прекрасно бачить, підігріваючи “попит ” до власних фотографій.

Що травесті-діва Монро публікує в Інстаграм-акаунті?

Підписана в соціальній мережі артистка як @monritta – Невгамовна Монро. У неї трохи більше 70 тисяч фоловерів, і більше п’яти тисяч публікацій. Монро любить бути “онлайн “, тому показує історії і робить нові публікації кожен день.

В основному, її публікації – це закулісне життя телеведучої, власні роздуми про якихось ситуаціях. Наприклад, недавно вона розповіла, як пройшов її рік пандемії в умовах карантину.

“Сьогодні мене запитали, як змінилося моє життя за рік пандемії?

Відповідь: кардинально. Не в плані побуту і зовнішності. Хоча +5 кг … кого я обманюю, все +7 на увазі. Але я не парюся і продовжую любити себе “,

– ділиться Невгамовна Монро.

Також у неї в Історія можна побачити і трохи пікантного. Наприклад, недавно вона показала фото, яке зробила відразу після виходу з душу – ледве встигла прикрити цікаві місця рушником.

На фото вона позує у ванній. Видно, що кімната дуже маленька і не дуже світла. Ззаду в дзеркалі відбивається пральна машинка, над нею висить сушарка, на якій навалено речі.

Сама Монро без макіяжу, волосся замотані в рушник.

Травесті-діва Монро без макіяжу після душа
Травесті-діва Монро без макіяжу після душа
Монро в звичному для себе образі
Монро в звичному для себе образі
Монро
Монро

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.