Ким би були зірки сцени і кіно, якби працювали за фахом

Акушери, фізруки, філософи і географи — не завжди у дипломі про вищу освіту проречена професія усього життя. Дізнайтеся, ким могли б працювати сучасні зірки естради, якби використовували свій диплом за призначенням.

Хто використовує диплом про вищу освіту за призначенням? Дійсно працює за фахом, а не використовує свою корочку, як предмет меблів або підставку під чашку.

У 2018 році українські соціологи провели опитування серед працездатних громадян і з’ясували, що 55% респондентів працюють не за фахом. Хто з сучасних зірок зробив свій внесок у формуванні цієї цифри? І як би склалася їхня доля, якби не один щасливий випадок?

Ольга Бузова — географ.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Не дивлячись на тисячі негативних коментарів і глузування, Ольга встигла закінчити університет в Петербурзі. За фахом вона географ. Долю майбутньої актриси, співачки, дизайнера і блогера змінив проект “Дім 2”, в який вона потрапила в 18 років.

Михайло Галустян — акушер.

Михаил Галустян
Михайло Галустян

Михайло має незакінчену вищу освіту він поступив у Сочинський державний університет туризму і курортної справи за спеціальністю «вчитель історії та права». Але КВН і гумор не дали йому закінчити ВНЗ. Але все ж диплом про середню професійну освіту вдома у Михайла припадає пилом. Він навчався на фельдшера-акушера і навіть двічі асистував на пологах.

Валдіс Пельш  філософ.

Валдис Пельш
Валдіс Пельш

Один з найпривабливіших телеведучих Росії Валдіс Пельш міг би присвятити себе важкій гуманітарій науці. Після закінчення школи в Латвії, Пельш вступив в МГУ на філософський факультет. Разом з одногрупниками він почав грати в КВН, який і подарував йому квиток на телебачення.

Потап  фізрук і магістр економіки.

Потап
Потап

Любитель ексцентричних спортивних костюмів, репер Потап, напевно, міг би бути фешн-іконою серед колег, якби працював за своєю спеціальністю учителем фізкультури.

Через кілька років після отримання першого диплома, Олексій Потапенко отримав другу вищу він закінчив Київський національний економічний університет, де став магістром економічних наук, підприємницької діяльності та аудиту.

Брати Меладзе — інженери-механіки суднових енергетичних установок.

Константин и Валерий Меладзе
Костянтин і Валерій Меладзе

Валерій і Костянтин Меладзе обидва вчилися в Миколаївському кораблебудівному інституті імені адмірала Макарова. Під час навчання разом брали участь у студентському музичному гурті, і музична сфера так і не відпустила талановитих братів.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.