Високі стелі, мармурова підлога, колони: балерина Анастасія Волочкова показала свої дорогущі “покої”

Епатажна балерина Анастасія Волочкова ніколи не приховувала, що їй подобатися жити дорого і багато. Тим більше, гонорари дуже добре дозволяють.

Однак вона рідко показує на публіку свої апартаменти, в яких живе. Як виняток вона записала відео з власної спальні і здивувала.

Напередодні балерина Волочкова відсвяткувала день народження свого молодого чоловіка, особа і ім’я якого ретельно приховує від публіки

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Волочкова лише виклала коротке відео, на якому видно, що вона заносить в кімнату торт зі свічками.

Судячи із зовнішнього вигляду кімнати, на ремонт і її облаштування балерина не пошкодувала ніяких грошей. Там серед кімнати великі круглі колони, високі стелі і мармурову підлогу, що говорить про те, що будинок сам по собі досить архітектурний – або будували особняк за власними вимогами Волочкової, або вона живе в історичній будівлі.

Видно, що ліжко завішана шторами, як в дорогих турецьких замках з серіалів.

“У нас вдома є традиція .. Починати відзначати дні народження і свята, починаючи з 00:00 напередодні. Вчорашній вечір не став винятком. І сьогоднішній день народження дорогого моєму серцю коханої людини ми почали відзначати вночі. Скромно, але дуже душевно. Просиділи в ідилії до 7-ї ранку, але це так радісно, привітати першої і всю ніч говорити про взаємні сокровенних почуттях. Я люблю створювати романтику і красу “,

– написала Анастасія Волочкова в описі до відео з поздоровленням.

Нагадаємо, раніше ми розповідали ніж балерина Росії Анастасія Волочкова відрізняється від інших іменитих представниць всесвітнього балету.

Чим Анастасія Волочкова відрізняється від інших балерин і що не так з її балетом?

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.