“Втілення жіночої краси “: дружина Дмитра Комарова змусила шанувальників захоплюватися своєю зовнішністю

Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко захопила шанувальників своїм новим знімком.

Зараз Олександра не тільки володарка титулу Міс Україна 2016, а й успішна журналістка, ведуча програми «Зоряний спорт» на телеканалі ICTV, професійна танцівниця і куратор благодійного проекту. Дівчина стала ще більше цікава публіці після того, як вона таємно вийшла заміж за популярного ведучого-мандрівника Дмитра Комарова.

Діма Комаров і Олександра Кучеренко
Діма Комаров і Олександра Кучеренко

Зараз за Інстаграм-блогом Олександри стежать понад 120 тисяч підписників. Кучеренко регулярно публікує свіжі знімки і ділиться новинами. Так, нещодавно дружина Дмитра Комарова опублікувала фото, які змусили шанувальників захоплюватися її красою. На знімках дівчина позувала в чорному класичному костюмі. Олександра зібрала волосся в хвіст і зробила легкий макіяж з акцентом на губи. На першому знімку дівчина була більш стриманою, а на другому – широко посміхалася.

Алек
Олександра Кучеренко

 "Олександра

“Перше фото чи друге? На першому за кадром: «Саша, ти тут ніби сумуєш за чоловіком»))) Відразу посміхнулася, як на другому. Насправді налаштовувалася на сьогоднішні інтерв’ю з двома дуже цікавими гостями! “, – підписала фото Олександра.

Користувачі Мережі не пройшли повз публікації і засипали телеведучу компліментами в коментарях. “Ви втілення жіночої краси, чарівності і скромності”, “Красуня завжди і всюди”, “Красотуля”, “Як же щастить твоїм гостям, Сашенька”, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.