Як виглядав Андрій Данилко в молодості до того як став Вєркою Сердючкою (Фото)

Його неординарний виступ і саркастичний гумор сподобався глядачам. Особливо після того, як він почав висміювати жіночі недоліки.

Представники шоу-бізнесу по-різному приходили на Олімп слави. Також починався їхній шлях теж іноді непросто. До деяких доля була прихильною і вони жили в молодості в достатку, ні від кого не залежали, мали можливість добре вчитися в школі та поступити в престижний вищий заклад (ВНЗ). У інших всього цього не було і їм самим потрібно було пробиватися в житті та знаходити своє покликання.

Андрій Данилко, швидше за все відноситься до других. Рання юність у нього була важка, як, втім і дитинство.

Зараз всі знають ім’я Вєрка Сердючка, а то, що це Андрій Данилко скажуть не відразу.

 "В "
Андрій Данилко

У школі Андрій вчився посередньо, але цікавився самодіяльністю. Його сім’я була малозабезпечена, батько – водій помер від раку, коли Андрію було 7 років. Мамі довелося утримувати самій сім’ю, працюючи у 2-3 зміни. Сестра Галя була набагато старше Андрія і тому вони мало спілкувалися.

 "А "
Андрій Данилко

Для того, щоб відзначити випускний у школі, Андрію всім класом збирали на костюм. Сидів він за однією партою з відмінницею Анею Сердюк. Вона йому подобалася, але хто ж буде звертати увагу на хлопчика з бідної сім’ї.

Початок творчого шляху

Закінчивши Полтавське профтехучилище Андрій був артистом гумористом. На всіх виступах майбутня зірка імпровізувала, щоб знайти себе. У 1993 році на “Гуморині” ним був показаний образ Вєрки Сердючки. Кажуть, що псевдонім він узяв, від прізвища своєї однокласниці, якій симпатизував і свого часу дав собі обіцянки, що доведе їй і доб’ється успіху в житті. Журі сподобався його виступ і Андрій зайняв 2 місце.

Його неординарний виступ і саркастичний гумор сподобався глядачам. Особливо після того, як він почав висміювати жіночі недоліки. Через рік йому присудили Гран-прі фестивалю.

 "В "
Андрій Данилко

Після того Андрія почали запрошувати на багато виступів і концерти. Так почалася стрімка кар’єра Андрія Данилка і майбутньої талановитої Вєрки Сердючки.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.