Як виглядала Тіна Кароль на піку своєї ваги і як виглядає зараз: пампушка, яка перетворилася на худишку

Відома українська співачка Тіна Кароль вже цілих 15 років блищить на сцені, а за весь період своєї кар'єри вона неодноразово змінювала образи.

Тіна є однією з небагатьох представників шоу-бізнесу, які можуть похвалитися профільною освітою. Закінчивши школу, майбутня зірка поступила в музичне училище, після чого вона стала солісткою Ансамблю Збройних сил України, а зовсім скоро і здобула всенародне визнання завдяки участі в “Новій хвилі”.

Як тільки світ побачив дебютний кліп Кароль на пісню “Выше облаков”, про неї заговорили практично всі. Небувалих кар’єрних висот співачка домоглася, коли Євген Огір став її продюсером, в майбутньому вона вийшла за нього заміж і народила сина Веніаміна.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Не можна не відзначити, що народження дитини не завадило виконавиці і далі розвивати кар’єру. До того ж ця подія зробила її творчість більш усвідомленою:

“Я стала більш глибокою співачкою. Я відчуваю набагато більше, ніж раніше. Я взагалі думаю, що народження дитини — це найголовніше в житті жінки. Це ні в якому разі ніяка не перешкода в кар’єрі. Це дурниці”, — розповідала артистка раніше.

Більш того, Тіна Кароль гастролювала і давала концерти навіть під час вагітності, тоді ж вона була на піку своєї ваги, хоча зараз її фігурі можна позаздрити.

Тіна Кароль під час вагітності
Тіна Кароль під час вагітності
Тіна Кароль під час вагітності
Тіна Кароль під час вагітності
Тіна Кароль під час вагітності
Тіна Кароль під час вагітності
Тіна Кароль під час вагітності
Тіна Кароль під час вагітності

Знаменитість не приховує, що відноситься до людей, які схильні до повноти і швидко набирають зайві кілограми, тому вона стежить за своїм харчуванням і старанно тренується. Головне табу в раціоні Тіни — вуглеводи.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Безсумнівно, жіночні вигини зірки стали однією з причин, чому молдавський співак Дан Балан звернув на неї увагу. Саме його публіка вважає першим чоловіком, якого поп-діва підпустила до себе після смерті Огіра. Як зараз складається особисте життя Тіни Кароль дивіться нижче:

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.