Вишукана і ніжна: Джамала оголила плечі для обкладинки нового альбому (Відео)

У Джамали є можливість користуватися колекцією одягу не тільки нової, а навіть тієї, яку ще не показували публіці.

У шоу-бізнесі імідж і новизна, також харизма має важливе значення, щоб досягти успіху. Звичайно найголовніше талант артиста. Без нього – нікуди. Хоча деякі представники шоу-бізнесу можуть через брак таланту, використовувати багато способів, щоб вибитися на Олімп слави.

Інші, талановиті люди намагаються вдосконалити себе і свою манеру виконання пісень, а також використовуючи рекламу та дизайнерів.

Нещодавно Джамала розмістила відео на своїй сторінці в Інстаграм, де вона здалася шанувальникам в новому сильному і незвичному образі. Вона написала у своєму пості, що їй дуже сильно пощастило, що у неї є багато дизайнерів. І найголовніше вона з ними в хороших, дружніх відносинах.

 "В "
Джамала

У неї є можливість користуватися колекцією одягу не тільки нової, а навіть тієї, яку ще не показували публіці. Вона задоволена таким ставленням дизайнерів до неї. І насправді якщо уважно подивитися відео, то можна помітити, що Джамала стала в ньому зовсім в іншому образі. Такому незвичайному і привабливому. Він їй явно йде.

Шанувальники Джамали відразу в соцмережах відписалися. Вони констатували, що Джамалі пощастило, що вона дружить з такими відмінними та талановитими дизайнерами. Це новий бренд і дуже яскравий.

Прекрасно Джамала виглядає, – написали інші користувачі соцмережі.
Все-таки у Джамали є талант вибору одягу і вона вміло підбирає собі вбрання. Візажисти відмінно постаралися, щоб співачка виглядала стильно і красиво.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.