Дружина Сергія Бакина Сніжана блиснула шикарними формами, забувши надіти спідницю: таке раніше бачив тільки чоловік

Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана порадувала не тільки чоловіка, але і шанувальників дуже сміливим фото.

Сніжана Бабкіна – не просто дружина українського артиста Сергія. Вона його ідейний натхненник і муза. Сніжана розвиває свій Інстаграм-блог в Інстаграм, який спрямований на духовний розвиток успіх. На її Інстаграм-аккаунт підписані майже 200 тисяч осіб, для яких вона проводить свої марафони по мотивації, сімейному щастю, творчим напрямками і так далі.

Сніжана Бабкіна Не проти
Сніжана Бабкіна

При цьому дружина Бабкіна частенько публікує фотографії з перчинкою, де позує не зовсім одягненою. Схоже, зоряний чоловік схвалює такі знімки дружини, адже недавно він сам опублікував пікантне фото Сніжани на своїй сторінці в Інстаграм. Так, на знімку жінка позувала в розстебнутому шкіряному жакеті, під яким нічого не було. Варто відзначити, що при цьому знімок виглядав зовсім не вульгарно, а елегантно і навіть зухвало.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати фото. “Богиня”, “Цінувати таку дружину треба”, “Вау”, “Дуже круто”, “Красуня”, “Вау”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкін приголомшили публіку одкровенням в інтерв’ю програми “ЖВЛ”. Сніжана зізналася, що їхній шлюб був на грані розриву, коли вона дізналася про зради чоловіка. Більш того, Сергій зізнався, що зрадив дружині з понад сотнею жінок. Однак Сніжана знайшла в собі сили і пробачила невірність чоловіка.

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.