Володимир Остапчук показав брекети і привітав з Днем Народження сина від колишньої дружини

Телеведучий Володимир Остапчук 19 березня привітав свого єдиного сина від екс-дружини Олени Войченко з третім днем народження і показав з ним тепле фото.

Володимир Остапчук, який зараз одружений на нотаріуса Христині Гірник, привітав свого єдиного сина Евана від екс-дружини Олени Войченко.

З Войченко вони розлучилися близько року тому. Сам Володимир у подробиці розлучення не вдавався, а ось Олена видала в одному з інтерв’ю, мовляв, телеведучий зловив “зіркову хворобу “, зраджував їй, і під час однієї з поїздок зустрів нинішню дружину Христину.

Олена Войченко і Володимир Остапчук уже давно не спілкувалися б, якби не їхній маленький син Еван

“Улюблений син. Тобі сьогодні 3, цілих три роки. Ти мій принц, моя гордість і моя безумовна любов. Я завжди буду поряд і завжди буду тебе любити. Твій папуся “, – зворушливо написав ведучий шоу “Маска ” на каналі “Україна “.

Він опублікував фото, де посміхається і показує брекети у себе на зубах. На руках Остапчук тримає маленького Евана.

Ось що в коментарях пишуть фоловерів:

  • Еван! Вітаю! Бажаю рости здоровим і щасливим!
  • Схожий на вас Володимир) Вітаю малюка зі святом
  • Як дві каплі води)))
  • Гарні хлопчики!
  • Схожий на Вас дуже) Здоров’я імениннику

Відзначимо, Володимир Валерійович Остапчук – український актор, телеведучий, радіоведучий, стендап-комік. Ведучий пісенного конкурсу Євробачення-2017, провідний гіпер-шоу “Маска ” на каналі “Україна “.

Зараз він перебуває у своєму другому шлюбі з нотаріусом Христиною Гірник. Дітей у них немає, проте Володимир запевняє – зовсім скоро вони зможуть порадувати фанатів приємними новинами про поповнення.

 

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".