Як виглядала колишня співачка “ВІА Гри ” Надія Мейхер в молодості (Фото)

Весь цей час Надія була в хорошій формі та відмінно виглядала. Її природна краса зачаровує шанувальників.

Шлях на Олімп слави у зірок шоу-бізнесу завжди різний.
Деяким це вдається протягом короткого часу, іншим потрібно роки, щоб досягти слави та пошани, а також фінансового добробуту.

Іноді навіть талановиті співачки не відразу можуть потрапити в струмінь і піднятися на хвилі успіху. Ще більш прикро, коли артист піднявся на вершину Олімпу і пробув там недовго. Коли тебе забувають глядачі та найголовніше шанувальники твого таланту – це залишає неприємний осад на душі.

З раннього дитинства Надії Мейхер довелося пробиватися по тернистому шляху життя. Навчалася вона в школі коли її мама поїхала на заробітки в Італію. Важко було ставати в життя.

в
Надія Мейхер

Однак завдяки завзятості та таланту майбутня співачка поступово наближалася до своєї мрії. Доля стала прихильна до неї після того, як вона увійшла до складу групи “ВІА Гра”. З того моменту, коли вона кар’єра і життя змінилися.

Однак жінці складно тривалий час залишатися в шоу-бізнесі, якщо у неї народжується дитина. Тому після народження дитини у 2002 році Надія тимчасово залишила свій колектив. Але це було тільки на місяць. Потім вона повернулася в групу “ВІА Гра”. Потім її мама повернулася з Італії та зайнялася вихованням онука. Далі слід знову догляд Надії у 2006 році з колективу і повернення вже у 2009 році.

Весь цей час Надія була в хорошій формі та відмінно виглядала. Її природна краса зачаровує шанувальників і вони завжди з радістю та оваціями зустрічають співачку на концертах і шоу.

в
Надія Мейхер

Якщо подивитися як змінювалася Надія Мейхер протягом періоду становлення в шоу-бізнесі, то можна помітити, що на обличчя вона практично не змінилася. Така ж прекрасна і чарівна.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.