Покращала і зовсім не видужала: як співачка Альона Вінницька змінилася за 8 років?

У багатьох екс-віагрянки Альона Вінницька асоціюється тільки з вокалом і піснями по ТБ, однак зараз вона не тільки співачка, а ще й телеведуча.

Алена зараз підписала контракт з каналом “Україна “, де є ведучою шоу про зірок “Зоряний шлях ” (Зірковий шлях). Щовечора знаменитість з екранів телевізорів розповідає про цікаві подробиці іменитих представників шоу-бізнесу. А адже ще недавно вона сама була “по ту сторону “.

У мережі вирішили порівняти те, який Вінницька була за часів старту своєї вокальної кар’єри, і як вона виглядає зараз

Судячи з фотографії 2013 року і сьогоднішню, екс-віагрянки зовсім не змінилася в фігурі – така ж струнка, підтягнута, красива, і худорлява. Вираз обличчя трохи змінилося, але це і не дивно – пройшло майже десять років.

Незважаючи на те, що співачці й телеведучій вже 46 років, виглядає вона значно молодше – максимум на 25 років. Про це говорять і її близькі, і колеги по каналу, і фоловерів, які масово коментують її нові фотографії в соціальній мережі Інстаграм.

Відзначимо, Альона Вінницька – українська автор і виконавиця пісень у стилі поп-рок, одна з перших учасниць жіночої поп-групи “ВІА Гра “. Живе і працює в Україні, пише і виконує пісні російською мовою.

Альона Вінницька – яскравий приклад того, як талановиті артисти на сучасній естраді воліють займатися улюбленою справою, творити і виступати на сцені так, як це подобається їм, а не продюсеру. Вона стала співачкою, яка, заробивши першу популярність завдяки виступу в складі знаменитого музичного колективу, пішла у вільне плавання.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.