З втомленими очима і відрослими корінням: Наталя Могилевська зовсім втратила “свіжість”

У своєму Інстаграм-акаунті народна улюблениця Наталя Могилевська опублікувала Селфі з шикарним букетом квітів, однак її зовнішній вигляд насторожив фанатів.

Раніше вона публікувала бадьорі знімки, де від неї так і віяло свіжістю. Останнє Селфі Могилевська зробила мабуть, коли була дуже втомленою.

Наталя Могилевська поділилася змученим виглядом після концерту: невже, вона захворіла?

Співачка і продюсер на Селфі нафарбовані. Видно, що вона сфотографувалася після якогось заходу. Волосся жінки акуратно укладене. В руках вона тримає шикарний букет, на тлі якого і красується. Цікаво, що в описі до фото вона звернулася до своїх фанатів.

“Сьогодні день весняного рівнодення!

Весна вже близько.

Всім тепла! і не хворійте “,

– написала Наталя Могилевська.

Фанати стурбовані – невже їх кумир прихворіла? Оскільки втомлений зовнішній вигляд про це прямо таки кричить. У неї видно втомлений погляд, мішки під очима, а ще – мабуть, Могилевська давно не відвідувала свого перукаря. Так як видно її чорні відросло коріння, які кидаються в очі на волоссі кольору блонд.

Красуня Наталія Могилевська показала нове Селфі: виглядає трохи втомленою
Красуня Наталія Могилевська показала нове Селфі: виглядає трохи втомленою

Популярна українська співачка Наталія Могилевська відновила концерти, тому тепер часто вражає публіку новими виходами. Днями зірка поділилася новим кадром з виступу і підкорила чином.

У підписі до фото зірка поділилася роздумами щодо праці над успіхом. Наталя Могилевська зізналася, що не потрібно жити в мріях і лінуватися, а й працювати весь час – неправильно.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.