Як виглядає батько Христини Орбакайте? У мережі спливло сімейне фото, які раніше не показували

Крістіна Орбакайте народилася у Алли Борисівни Пугачової коли та була одружена з Міколасом Орбакасом, радянським, литовським та російським артистом цирку.

Як відомо, особисте життя у Миколаса Орбакаса і Алли Борисівни не найліпшим чином, тому пара розлучилася. На той момент маленька Христина вперше відчула що таке самотність – вона була одна або з далекими родичами, поки тато був на своїх циркових виставах, а мама підкорювала зірковий Олімп.

Коли Христина Орбакайте виросла, вона зберегла добрі взаємини зі своїм татом

Навіть незважаючи на те, що Алла і Миколас розлучилися, Христині ніхто не забороняв спілкуватися з батьком. Тому зараз вона з ним дружить, і Миколас Орбакас добре спілкується зі своїм онуками – Микитою Пресняковим, Дені Байсаровим і Клавдією Земцова.

Нещодавно в мережі показали нове фото Христини Едмундовни Орбакайте з Міколасом Едмундас Орбакасом.

На знімку Крістіна з акуратною укладанням, макіяжем і в чорній сукні з відкритими плечима обняла тата в костюмі. Папа тримає в руках симпатичний букет.

Сам він одягнений в костюм, краватку і сорочку. Обидва красиво посміхаються на камеру.

Відзначимо, не дивлячись на те, що мама Христини Орбакайте Алла Борисівна розлучилася з її батьком і вийшла заміж за іншого, вже зовсім доросла дочка Христина прекрасно спілкується зі своїм так званим “вітчимом ” Максимом Галкіним.

Вони з’являються разом на світських заходах, а Максим коментує фотографії в Інстаграм Христини смайликами з сердечками.

Чим Ліза Галкіна схожа на свою маму Аллу Пугачову?

П’ять таємних жінок Філіпа Кіркорова – хто вони? З ними він був після Алли Пугачової

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.