Поки Катерина Осадча відпочиває в Грузії, Юра Горбунов вирішив наколоти дров (ФОТО)

Стереотип про те, що зірки нічого не роблять по будинку, вже давно відійшов в минуле. Зірки доводять - вони можуть не тільки прати, прибирати і готувати.

Особливо майстер на всі руки Юрій Горбунов. Поки його дружина Катерина попрямувала до Грузії грітися під сонцем, Юрій залишився на господарстві. І показав свої справжні чоловічі вміння – взяв в руки сокиру і наколов дров. Правда, для лазні або для каміна – не уточнив.

Своїми господарськими досягненнями телеведучий поділився в Інстаграм-акаунті

“Колись фізична праця зробила з мавпи людину! Так треба цей шлях еволюції іноді підтримувати! У вихідні, поки наша мама в Грузії “,

– висловився телеведучий проекту “Голос країни ” і “Танці з зірками “.

Ось що Горбунову написали в коментарях прихильники:

Красунчик

Франківський газда

Аж штани трохи не спали

Нагадаємо, Юрій Горбунов живе в елітному селищі під Києвом. Його зоряним сусідом є Потап з дружиною Настею Каменських. Про це стало відомо з самого Інстаграма Горбунова. Під час перших морозів, коли з’явився ожеледь і слизька дорога, Потап врятував машину кума Юри, яка несподівано покотилася до паркану.

Також вони нерідко ходять один до одного в гості, відзначають разом свята і влаштовують світські тусовки. Звичайно, коли у зірок є на це час.

Відзначимо, Катерина Осадча зараз вирушила до Грузії, Тбілісі. Там вона знімає нові цікаві серії для проекту “Світське життя “. Свої подорожі знаменита телеведуча показала в Інстаграм-акаунті.

Там вона позувала в пальто і своєму фірмовому головному уборі – шикарною капелюшку!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.