У шовковому халатику стала до диджейской стійці: Наталя Могилевська відмовилася дотримуватися локдауну

Як відомо, уряд знову ухвалив рішення про введення жорсткого локдауна в зв'язку з підвищенням кількості хворих Ковід-19.

Поки що вимушені заходи діють лише в деяких областях, в тому числі Київської та самому місті Києві. Через локдауна припиняється робота розважальних закладів, кіно, кафе, ресторанів. Природно, не працюватимуть нічні клуби і не будуть проводитися концерти. Однак Наталя Могилевська, судячи з усього, вирішила бойкотувати таке рішення уряду.

Екс-кохана Влада Ями постала перед публікою в шовковому халатику: форми просто приголомшливі

“Вривається в локдаун з музикою! Зараз готую новий матеріал і в роботі відразу 3 треку. Дорогі мої, ви знаєте як сильно я вас люблю і МУЗИКА – моє головне натхнення в житті. У нас з вами особливий зв’язок, я завжди відчуваю ваше тепло і турботу. Спасибі, що ви у мене є! “, – зворушливо написала вокалістка і продюсер.

Могилевська опублікувала фото, де вона стоїть у диджейской стійки в шовковій сукні, що нагадує халат. У неї гарна укладка волосся, звичайний спокійний базовий макіяж і яскравий червоний манікюр.

При цьому вона посміхається, як кажуть, на всі 32 зуби!

Нагадаємо, Наталія Олексіївна Могилевська – 45-річна українська співачка, автор пісень, композитор, актриса і телеведуча, продюсер. Народна артистка України.

Також вона була тренером в шоу “Голос країни “, і приходила в якості журі в шоу “Танці з зірками “. В “Танцях ” вона була не просто так, адже Наталя Могилевська – переможниця самого першого проекту цього хореографічного поєдинку на телеканалі 1 + 1.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.