Як виглядали в дитинстві екс-віагрянки Альона Вінницька, Надія Мейхер, Віра Брежнєва і Еріка Герцег

Зараз екс-представниці різних часів складу Віа Гри - привабливі довгоногі красуні і ті, кого хочуть всі чоловіки.

Але в дитинстві деякі з них були “пухляшки “, а деяких і зовсім дражнили “гидким каченям “. Ми вирішили пошукати все фото з дитинства деяких популярних екс-віагрянок і покажемо їх вам. Тільки по секрету!

Альона Вінницька (AV)

Альона Вінницька (AV) в дитинстві
Альона Вінницька (AV) в дитинстві

Нинішня телеведуча проекту про зірок “Зірковий шлях ” народилася в українській столиці Києві. Її біографія – це історія пошуків себе як артистки і спроб завоювати музичний Олімп. Просуваючи свою творчість як індивідуальний виконавець, Олена стикається з безліччю перешкод, але цілком успішно доводить, що має право називатися успішною солісткою.

Зараз вона довгонога, худенька і шалено приваблива. А її риси природженою красуні простежувалися з самого дитинства.

Надія Мейхер

Надія Мейхер в дитинстві
Надія Мейхер в дитинстві

А ось Надя Мейхер в дитинстві набагато відрізнялася від того, хто вона зараз. Раніше вона була дуже худий, у неї були великі губи, і, звичайно ж, “очі “. Її дитячі фото також можна знайти в Інтернеті, хоча сама вона не любить їх показувати публіці.

Віра Галушка (Брежнєва)

Віра Галушка (Брежнєва) в дитинстві
Віра Галушка (Брежнєва) в дитинстві

Нинішня дружина Костянтина Меладзе в дитинстві ходила з модною чубчиком. Хоча зараз вона вже і не носить чубок, адже це не модно, але архівні фото не приховаєш.

Еріка Герцег

Еріка Герцег в підлітковому віці і зараз
Еріка Герцег в підлітковому віці і зараз

Дуже “дитячих ” фото в мережі немає. Однак є знімок, де Еріка в підлітковому віці. У неї була пишна шевелюра рудого кольору, яку дівчина обстригла, коли підросла.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.