Наташа Корольова показала ніжності з Тарзаном на Мальдівах: пробачила зраду і почала все спочатку

Зараз зіркове подружжя Тарзан і Наташа Корольова відпочивають на Мальдівах, куди полетіли вперше в житті.

Ще недавно українські та російські ЗМІ обговорювали зраду Сергія Глушка (він же Тарзан) співачці Наташі Корольовій. Масла у вогонь підлило ще й те, що виконавиця звинуватила молоду коханку чоловіка у крадіжці коштовностей з їхнього будинку на суму близько 5 мільйонів рублів (1,8 млн гривень), а також трьох тисяч євро готівкою. А пізніше коханка Тарзана заявила, що вагітна від нього.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Незважаючи на зраду і публічний скандал Наташа Корольова вирішила пробачити Тарзана. Судячи з усього, відносини подружжя навіть заграли новими фарбами. Тарзан і Корольова вперше полетіли на відпочинок на райський острів Мальдіви. Знаменитості регулярно діляться в своїх Інстаграм-блогах романтичними моментами з відпустки.

Так, нещодавно Королева оприлюднила зворушливий відеоролик. На відео Корольова і Тарзан розташувалися на м’якому тапчані в лаунж-зоні готелю серед зелені на тлі острівців і пальм. У ролику Тарзан погладжує по волоссю і тілу, а після беруться за руки і дивляться в небеса. У цьому відео Королева дала зрозуміти шанувальникам і Хейтер, що її відносини з чоловіком все ще сповнені любові і пристрасті.

“Як це круто Серьога !!! що ми з тобою зберегли здатність дивуватися і захоплюватися! Мальдіви в нашому серці залишили яскравий, емоційний, захоплений слід! “, – підписала відео Королева.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати відео та відзначили, що Сергій і Наташа – дуже красива пара.

“Скільки в відео любові ніжності … а все, що повз, просто« лушпиння »”, “Вогненні, класні, красиві, щирі ..любві і щастя вам! Так рада що у вас все добре “,” Нікого не слухайте і будьте щасливі !!! Життя одна! “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.