Екс-холостяк Микита Добринін вперше показав обличчя ще ненародженого сина: це вражаюче!

Як відомо, екс-холостяк Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова вже у всю готуються стати батьками. Це буде їхній первісток.

Нещодавно пара повідомила, що вже відомо – в їхній родині з’явиться син. Імені поки що не придумали, а як придумають, напевно, не скажуть уже на публіку до народження. Але зоряна пара виглядає дуже мило. Даша Квіткова практично кожен день публікує фото з животом – дівчина не може натішитися своїм становищем і ходить на фотосесії, щоб запам’ятати це прекрасне і важливе для кожної жінки час.

Ведучий Микита Добринін показав сина під час УЗД: вражаючі кадри з’явилися у нього в соціальній мережі

Микита Добринін
Микита Добринін

Так, колишній учасник проекту “Холостяк ” на телеканалі СТБ відвідав дружину Дар’ю Квіткова, яка днями опинилася в лікарні. Блогерша повідомила, що у неї страшенно боліла спина.

Спочатку Даша Квіткова подумала – через зростання малюка, але причиною виявилася ниркова колька. Вона є у всіх вагітних, однак, протікає в кожній по-різному.

Дівчину обстежили, а також заборонили вживати деякі продукти. Зараз майбутня мама і малюк почувають себе добре, тому їх відпустили додому.

Поки Дашу обстежили, її чоловік перебував поруч, і засвітив у себе в Інстаграм процедуру УЗД – це перше фото їх з Дашею сина

Микита Добринін засвітив у себе в Інстаграм процедуру УЗД - це перше фото їх з Дашею сина
Микита Добринін засвітив у себе в Інстаграм процедуру УЗД – це перше фото їх з Дашею сина

Відзначимо, Микита Юрійович Добринін – український теле- і радіоведучий, колишній головний редактор чоловічого журналу XXL, головний герой шоу “Холостяк ” на СТБ, відомий також у вітчизняному моделинга і Інстаграм-блогер.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.