Грайлива Настя Каменських у великій футболці і шортах-майже трусах припала до невідомого чоловіка в сорочці

Після того, як прихильники поглянули на це фото, у них виник одне єдине питання - куди в цей час дивиться її законний чоловік Олексій Потапенко?

Співачка Настя Каменських виклала в свій Інстаграм-аккаунт знімок, де вона в локації зі зйомок кліпу “Дівчата Рулят “, і у власній брендовому одягу з цього кліпу позує поруч з невідомим красивим чоловіком в картатій сорочці.

Як виявилося, це режисер її нового кліпу Леонід Колосовський

Саме він розповів журналістам, що працював з Настею вже кілька разів. Незважаючи на те, що вони не завжди можуть легко знайти спільну мову і єдине рішення для деяких робочих моментів, йому приємно і цікаво працювати з Настею.

Колосовський зізнається – подібний кліп коштує дуже дорого, і він радий, що Настя серйозно до цього підходить, і не любить втрачати час. Крім того, він сподівається, що буде знімати цю співачку ще не один кліп, а може бути навіть і цілий музичний фільм.

І Настя Каменських рада, що співпрацює з Леонідом: висловила йому свої слова любові публічно в соціальній мережі

“Ленечка! Творити з тобою – це завжди чисте задоволення! Нехай навіть більше доби без перерви, як у нас було в цей раз. Спасибі, що робиш цей світ кращим і яскравішим! “,

– висловилася дружина українського репера Потапа.

Варто відзначити, що новий кліп Насті на пісню “Дівчата Рулят ” знімали трохи більше, ніж двадцять п’ять годин. Про це розповіла сама NK. Однак результатом і креативністю подачі вона задоволена. Як і лінійкою одягу, яку випустила спеціально до цього кліпу.

Настя Каменських випустила лімітовану колекцію одягу
Настя Каменських випустила лімітовану колекцію одягу
Настя Каменських
Настя Каменських в одязі свого бренду

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.