Переможниця “Танців з зірками” і екс-віагрянки Санта Дімопулос вперше показала обличчя дочки

Колишня учасниця відомого музичного колективу Костянтина Меладзе "Віа Гра " Санта Дімопулос не любить розкривати подробиць свого сімейного життя.

Але зараз, як виняток, вона показала в своєму Інстаграм-акаунті то, як виглядає її молодша дочка. Варто відзначити, що дівчинка – красуня і вся в маму.

“Практично в кожному інтерв’ю я отримую питання про виховання доньки: як ми ростимо нашу малу? Я думала, як би вмістити свої принципи виховання в короткий гід і прийшла ось в який інструкції: безумовна любов і участь “,

– почала свою розповідь приваблива співачка і танцівниця. Вона зізналася, що любов – це основний принцип взаємовідносин в їхній родині.

“І тут я говорю не тільки про любов до дитини, скільки про любов до себе. Це особливо важливо для мами дівчинки: адже вона вчиться бути жінкою від мене. Я – перша людина, яка показує їй, що таке жіночність, ресурсних, кайф від себе і від життя. Любов в сім’ї: це ще один важливий принцип. Ваші стосунки з близькими формують її сприйняття світу “,

– ділиться переможниця останнього сезону проекту “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1.

Санта Дімопулос визнається, що з народженням дочки не перетворилася на домогосподарку, але заради виховання доньки все готова відкласти

“Участь. Цей принцип стосується нас обох з Ігорем. Втративши свого батька дуже рано, я неодноразово переконувалася в тому, як важлива ця фігура в житті дівчинки. Тому з самого народження мій чоловік залучений в усі процеси, пов’язані з вихованням Софії. У нас немає чисто “жіночих” або чисто “чоловічих” обов’язків “,

– пише Санта.

Свою публікацію вона проілюструвала ніжним фото зі своєю дочкою.

Нагадаємо, засмагла співачка Санта Дімопулос восени 2020 року одержала кубок в самому танцювальному шоу країни “Танці з зірками “. Дівчина визнала свою перемогу, але віддала його своїй опонентці Юлії Санін з групи “Хардкісс “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.