П’ята дружина Петросяна Тетяна Брухунова вдруге вагітна? всі подробиці

У подружжя вже є спільний син, ходили чутки, що дитина з'явилася на світ за допомогою сурогатного материнства. Але Тетяна спростувала ці домисли

Завжди представники шоу-бізнесу знаходяться під пильною увагою засобів масової інформації та шанувальників. Особливо їх цікавить особисте життя зірок.

Тетяна Брухунова, яка є молодою, 32 річною дружиною Євгена Петросяна вибирає вільний одяг, щоб вийти на вулицю. У зв’язку з цим у ЗМІ та у суспільства виникають підозри, що вона в “цікавому” положенні. Нещодавно Тетяна Брухунова розмістила на своїй сторінці в Інстаграм відео файлом. На відео видно, що у неї кругленький животик. Вона знімає себе на відео, і розповідає який костюм одягнула.

Модниця Тетяна одягнена в затишну кофту. Це вільний крій, на ній також штани з розрізами з боків. Коли вона розмістила це відео, то користувачі соцмереж помітили, що фігура у неї змінилася.

 "В "
Тетяна Брухунова

Найголовніше, що шанувальники вже давно роблять припущення, що Тетяна вагітна другою дитиною. Деякі навіть встигли привітати подружжя. Вони написали, що це радісна подія для сім’ї. Інші ставлять питання та уточнюють: “Це ви вагітні?” Але Тетяна Брухунова не підтверджує і не спростовує ці чутки.

 "В "
Тетяна Брухунова

У подружжя вже є спільний син, ходили чутки, що дитина з’явилася на світ за допомогою сурогатного материнства. Але Тетяна спростувала ці домисли та констатувала, що народжувала сама. Вони одружилися з Петросяном у 2019 році.

Це п’ята дружина Євгенія. Він старший за дружину на 44 роки. Однак це не є проблемою для подружжя, вони знаходяться в гармонійних відносинах.
Як то кажуть – коханню кожен вік підвладний!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.