Що їсть Тіна Кароль? Артистка показала свій звичний раціон: їсть як пташка

Відома співачка Тіна Кароль не так давно повністю відмовилася від продуктів тваринного походження і зараз харчується тільки рослинними продуктами.

Поп-діва Тіна Кароль завоювала багатомільйонну аудиторію завдяки не тільки неймовірному вокалу, але й яскравій зовнішності. Співачка тричі ставала найкрасивішою жінкою України за версією журналу Viva. Для того, щоб тримати себе в формі Тіна регулярно займається спортом в своєму домашньому спортзалі і ретельно стежить за своїм харчуванням. Кароль зізнається, що схильна швидко набирати вагу, тому не дозволяє з’їсти собі навіть маленький шматочок тортика, хоча дуже сильно любить солодке.

Тіни Кароль - одна з найкрасивіших і витончених співачок України
Тіни Кароль – одна з найкрасивіших і витончених співачок України

Що їсть Тіна Кароль?

Кілька місяців тому Тіна Кароль стала веганкою. Артистка повністю відмовилася від м’яса, риби, молочних продуктів і яєць. Зараз основу раціону Кароль складають свіжі овочі, фрукти, ягоди, горіхи і насіння. Навіть на святкуванні свого дня народження, коли гості насолоджувалися святковим тортом, Кароль їла тільки овочі.

Нещодавно Тіна в особистому відео розповіла, що коли вона йде на роботу, то обов’язково бере з собою контейнери з їжею. Співачка показала один з таких контейнерів. Туди співачка поклала авокадо, горіхи, насіння і лохину. Все це Тіна посолила особливої гімалайською сіллю. Кароль запевняє, що солоні ягоди – це дуже смачно.

Варто відзначити, що Тіна Кароль зовсім не вміє готувати. Співачка зізнається, що якщо і бере з собою їжу, то вона зазвичай заздалегідь кимось приготовлена.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.