Як Олександр Пономарьов виглядав в дитинстві і як зараз виглядає його молодший син: сімейні архіви співака

Відомий український співак Олександр Пономарьов все частіше і частіше радує шанувальників рідкісними сімейними фото.

Артиста можна назвати багатодітним батьком, адже у нього вже троє дітей. Від цивільного шлюбу з Оленою Мозговою на світ з’явилися син Олександр і дочка Євгенія, а від тепер уже колишньої, але першої законної дружини Вікторії Мартинюк у Пономарьова теж залишився син, і теж Саша.

Зовсім недавно молодшому спадкоємцю героя нашої сьогоднішньої статті виповнилося 14, на честь чого співак опублікував спільне фото з сином:

“Залишилося пів голови і дожене Джуніор. Йому вже тринадцятий минуло! [має на увазі рядок з вірша Тараса Шевченка “Мені тринадцятий минало”]”, — підписав знімок артист.

Александр Пономарев со своим младшим сыном Сашей, скриншот из Инстаграма певца
Олександр Пономарьов зі своїм молодшим сином Сашком, скріншот з Інстаграма співака

У коментарях фанати відзначили зовнішню схожість батька і сина, з чим важко посперечатися:

  • “Як близнюки”;
  • “Дуже гарні козаки!”;
  • “Татусеві очі!”.

Незважаючи на те що з матір’ю Сашка Олександр не спілкується, з дитиною він проводить багато часу разом. До речі, не виключено, що хлопчик піде по стопах знаменитого батька, адже він теж співає і грає на фортепіано.

Наступна публікація в Інстаграмі Пономарьова не менш зворушлива — архівний кадр з сімейного альбому, на якому він зображений зі своїми батьками ще зовсім маленьким.

“Сьогодні [22 березня] день народження у мого батька, Пономарьова Валерія Олександровича! Його не стало у 1997, мені було 24! Царство Небесне…”.

Олександр Пономарьов зі своїми батьками, скріншот з Інстаграма співака
Олександр Пономарьов зі своїми батьками, скріншот з Інстаграма співака

Про смерть тата Олександр дізнався прямо перед початком концерту в рамках всеукраїнського туру:

“Він мені подзвонив, запитав: “Як справи?”. Кажу: “Нормально, а чому на мобільний? Щось термінове?”. “Ні, просто хотів тебе почути”. І через 2 години його не стало, серце зупинилося…”, — розповідав співак в програмі “Ранок з Україною”.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.