Як виглядає чоловік Маші Єфросиніної? Телеведуча вперше за довгий час показала чоловіка

Телеведуча Маша Єфросиніна зворушливо привітала свого чоловіка з днем народження і показала спільне зворушливе фото.

Сьогодні, 23 березня, чоловік української телеведучої Маші Єфросиніної Тимур Хромаєв відзначає 46-й день народження. Маша вирішила публічно привітати чоловіка і опублікувала зворушливий пост в своєму Інстаграм-блозі. Так, телеведуча оприлюднила спільне фото. На знімку її чоловік Тимур в класичному костюмі з метеликом обіймає ззаду свою дружину.

“З Днем Народження, моя любов “, – зворушливо підписала знімок Маша Єфросиніна.

М
Маша Єфросиніна показала зворушливе спільне фото з чоловіком

Користувачі Мережі приєдналися до поздоровленням і відзначили в коментарях, що вони дуже красива пара. “Які класні”, “З іменинником, бережіть один одного, ви чудова пара”, “З днем народження чоловіка, будьте щасливі” “З днем народження твою любов. Будь здоровий і щасливий “, – пишуть коментатори.

Чоловік Маші Єфросиніної – український бізнесмен, фінансист, чиновник і світський «лев»

Тимур Хромаєв є одним з найбільш впливових українських чиновників. Фінансист довгий час займав пост глави Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Т
Тимур Хромаєв – чоловік Маші Єфросиніної

З Машею Єфросиніною Тимур одружився в 2002 році. У шлюбі у них народилися двоє дітей – Нана, якій зараз 16 років і хлопчик Олександр, якому зараз 6 років.

Єфросиніна з чоловіком і дітьми
Єфросиніна з чоловіком і дітьми

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.