Юрій Горбунов пустив за кермо свого позашляховика малолітнього сина від Каті Осадчої: “Поки мама не бачить”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов не приховує свого сімейного щастя. Зі своєю знаменитою дружиною Катею Осадчою шоумен виховує маленького сина Івана.

Горбунов і Осадча одружилися не так давно — у 2017 році, а свої стосунки вони не афішували до останнього. Зате зараз відомо, що пару звела робота. Службовий роман між ними зав’язався на знімальному майданчику вокального шоу “Голос. Діти”, хоча познайомилися вони ще раніше, просто це був перший їх спільний проект.

Як Юрій розповідав в одному зі своїх інтерв’ю, на той момент вони з Катею обидва були вільними людьми, тому іскра, що пробігла між ними переросла в дещо більше.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Їх спільний син Іван з’явився на світ всього через пару тижнів після весілля. Для Горбунова це первісток, тоді як Осадча стала мамою ще в першому шлюбі з Олегом Поліщуком, якому народила сина Іллю. Шоумен зумів знайти спільну мову з пасинком, так що в їхньому будинку панує повна ідилія.

Сини Каті Осадчої
Сини Каті Осадчої

Крім роботи на телебаченні, Юрій активно розвиває свій блог в соцмережах. На цей раз в Інстаграмі Горбунова з’явилося дуже миле фото з Іваном. Хлопчик позує за кермом батькового позашляховика в синій куртці, оливкових спортивних штанях і білих трендових кросівках на масивній підошві. Як завжди, обличчя хлопчика в кадр не потрапило.

“З таким водієм татко спокійний! (Поки мама не бачить)”, — написав чоловік Каті Осадчої.

Шанувальники прийшли в справжнє захоплення, про що говорять маса добрих коментарів під постом:

  • “Росте на очах”;
  • “Татко, вас підсиджують!”;
  • “Справжній джентльмен за кермом”;
  • “Батьків син”.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.