Павла Прилучного і Мирославу Карпович вітають з поповненням в сім’ї: “Маленьке щастя “

Папина дочка Мирослава Карпович показала своє "маленьке щастя" в мікро-блозі в Інстаграм.

Рік тому актор Павло Прилучний і Агата Муценіеце повідомили про розлучення, а незабаром після розірвання шлюбу зірку серіалу “Мажор” стали помічати в компанії Мирослави Карпович. Публіка впевнена – Карпович і стала причиною розлучення.

Карпович прокоментувала роман з Прилучний
Мирослава Карпович і Павло Прилучний

Цікаво, що Мирослава і Павло поки не коментують свої відносини, проте їх спільні виходи в світ і так говорять про все. Більш того, відразу після розлучення з Муценіеце Павло відправився у відпустку на Чорне море з новою пасією і дітьми від Агати. Після цього у публіки не залишилося сумнівів: “татова донька” Мирослава Карпович – розлучниця.

Тільки недавно в Мережі поповзли чутки, що закохані могли таємно одружитися. Про це заговорили після того, як актриса оприлюднила фото зі своєю новою фотосесії. На пальці Мирослава красувалося обручка.

Те саме кільце на безіменному пальці правої руки Мирослави Карпович

Не встигла публіка відійти від новини про «весілля» акторів, яку спровокувала «татова донька», примірявши обручку, як спливла інша «сенсація» – у пари поповнення. Однак у пари з’явився не дитина, а маленьке кошеня рідкісної породи. Фото домашнього вихованця Мирослава опублікувала у своєму мікроблозі в Інстаграм, підписавши його “Маленьке щастя”.

Скріншот Інстаграм-сторіз Мирослави Карпович
Скріншот Інстаграм-сторіз Мирослави Карпович

Для кого з представників шоу-бізнесу минулий 2020 рік теж став роком розлучень і скандалів, дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.