Леся Никитюк показала оголені боки фараонам: не упустила можливості покрасуватися на курорті

Телеведуча Леся Никитюк вирішила в кінці березня відправитися до пірамід. Україна все одно засипало снігом, чого сидіти в холоді?

Телеведуча воліла відпочинок в Єгипті, так як там зараз не тепло, і не холодно, тому можна насолоджуватися місцевими красотами не під пекуче сонцем, а в цілком комфортних умовах.

Леся Никитюк приховала свої довгі ноги під масивними штанами, але не забула показати живіт

Телеведуча вирішила відправитися ближче до пірамід і фараонам. Для цього вибрала чорне боді з відкритими боками, а ось на низ наділу величезні “дуті ” штани.

На голові у неї була чорна бейсболка з маленькими білими буквами. Волосся на фото у неї розпущене. Очі телезірка приховала під сонцезахисними окулярами чорного кольору.

Вирушила Никитюк в Луксор.

Заупокійний храм Хатшепсут в Дейр-ель-Бахрі – заупокійний храм фараона XVIII династії Хатшепсут, зведений на початку XV століття до н. е. в Верхньому Єгипті біля скель Дейр-ель-Бахрі на західному березі Нілу, поруч з Долиною Царів.

Леся Никитюк в Єгипті
Леся Никитюк в Єгипті

 "Леся

Леся Никитюк в Єгипті
Леся Никитюк в Єгипті

Скільки саме грошей телезірка з України витратила на такий відпочинок – залишається тільки здогадуватися. Але ціни на тижневі тури на одну людину стартують приблизно від 800 доларів. З огляду на те, що зірка багато заробляє і не дуже любить економити, навряд чи б вона брала найдешевші.

Плюс до всього – це вартість екскурсій до храмів і до пірамід. За них доведеться віддати 100-300 доларів з людини.

З ким Никитюк вирушила відпочивати в “теплі краї ” – залишається загадкою. Однак фанати в коментарях обговорюють, що вона перебуває там в компанії незнайомого чоловіка, особа якого старанно приховує від аудиторії.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.