Друзі та телеведучі Сергій Притула та Саша Педан: історія взаємовідносин і скандал через Ольгу Фреймут

Телеведучі Олександр Педан і Сергій Притула - це давні друзі. Познайомилися вони коли прийшли працювати на Новий канал.

З тих пір багато шоу вели разом, а навіть коли і працювали окремо, то все одно проводили багато часу разом як друзі. Нещодавно Олександру виповнилося 39 років, і його близький друг Сергій не зміг пройти повз, щоб не привітати давнього колегу публічно.

15 років рука об руку

“За останні 15 років ми пройшли з тобою весь телевізійний ” Крим / рим / і мідні труби “! Ти ніколи не зупинявся на досягнутому і прокладав свій шлях! Максимальне повагу за те, що свою популярність конвертував в хороші справи, популяризуючи масовий спорт серед дітей! Здорова нація будується завдяки таким, як ти. Сьогодні з радістю підніму тебе трохи просекко;)! Будь нам усім Здоровенький і щасливий, дорогий напарник! “,

– зворушливо написав Притула в своєму Інстаграм-акаунті, опублікувавши їх спільне фото з одним, де вони тримають келихи вина в руках.

Скандал через жінку

Незважаючи на те, що чоловіча дружба – досить міцна, цієї дружби могло б і не бути. Багато років тому, коли вони тільки прийшли на Новий канал, з ними була третя партнерка-соведущая Ольга Фреймут. І як би це банально не здавалося, вона сподобалася обом чоловікам.

Це було зрозуміло і по тому, як вони спілкувалися з нею в прямому ефірі шоу “Підйом “, і “Кабріоліто “, і по тому, скільки спільного часу проводили за кадром.

Однак Ольга не дала “добро ” нікому з них, і вийшла заміж взагалі за іншого чоловіка.

Напевно, саме це і врятувало Педана і Притулу як міцних друзів.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.