Волосатий чорнобривий красень: в Мережі з’явилося архівне фото Влада Ями, яке вразило публіку

У Мережі з'явилися знімки Влада Ями часів його юності. Танцюрист дуже змінився через майже 20 років.

Влада Яму нерідко називають одним з найбільш привабливих і стильних чоловіків українського шоу-бізнесу. Його відрізняє лиса зачіска, елегантна борідка і любов до сучасних чоловічих костюмів з піджаком і злегка звуженими штанами.

Шанувальники зараз навіть уявити не можуть Влада Яму з волоссям. Однак за часів його юності танцюрист славився густою шевелюрою і широкими бровами.

Влад Яма: фото з паспорта і випускного альбому
Влад Яма: фото з паспорта і випускного альбому

У Мережі порівняли фото хореографа в юності і зараз і запитали, який образ їм більше сподобався.

Реакція публіки

Публікація, дійсно, потішила аудиторію. Українська інстаграм-спільнота почало активно обговорювати Влада Яму в юності. На думку більшості, артисту набагато краще бути лисим, ніж з зачіскою.

“Зараз краще, однозначно. Вік пішов на користь. “,” Зовсім не змінився “,” О боже .. “,” Ніс інший “,” Смішний “,” І брови інші “,” Двы різні людини “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Влад Яма не тільки відомий хореограф і суддя “Танців із зірками”, але і люблячий чоловік і турботливий батько. Влад одружився в 2015 році на дівчині Лілії, з якої до цього зустрічався близько 10 років. Уже через півтора року після весілля їх сім’я стала по-справжньому повноцінною – саме тоді у них народився первісток, якого назвали Леон.

Влад Яма з дружиною і сином
Влад Яма з дружиною Лілією і сином Леоном

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.