Максим Галкін показав свій райдер як артиста: просить їжу як у бабусі

У своєму Інстаграм-акаунті телеведучий, гуморист і пародист Максим Галкін вирішив показати, чим він харчується, коли їздить на гастролі або ж на концерти виступати.

Зараз він поїхав в перший гастрольний тур за останній рік. Раніше він не міг цього зробити через карантин і заборони на проведення масових заходів. Тепер же він повідомив, що ненадовго залишив свій особняк, свою сім’ю, і відправився заробляти гроші.

Як виявилося, в райдері артист не вибагливий – лобстерів і червоної ікри там немає (або він її просто приховує). Телеведучий і пародист записав відео для Інстаграм-аккаунта, де чітко видно, що він їсть пюре з котлетою. Сам Галкін на відео каже, що ніколи не їв нічого смачнішого, і завжди просить його таким годувати.

Максим Галкін показав свій скромний райдер
Максим Галкін показав свій скромний райдер

Відзначимо, Максим Галкін активно веде свій Instagram, де у нього більше восьми мільйонів передплатників. З ними він часто ділиться відеороликами з замку в селі Грязь, в яких показує моменти особистого життя і дорослішання двійнят Лізи і Гаррі. На цей раз шоумен опублікував Селфі, на якому позував в яскраво-жовтій футболці.

Максим Галкін часто ділиться зі своєю аудиторією Instagram відео і фото, зробленими в замку в селі Грязь, де шоумен живе з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми-близнюками Лізою і Гаррі.

Нещодавно він навіть пустив шанувальників на кухню замку, точніше, прямо до плити, заставленій каструлями з приготовленою їжею.

Чим Ліза Галкіна схожа на свою маму Аллу Пугачову?

Історія кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна на 60 секунд: дивовижна пара!

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.