Видавець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв став батьком вдруге: показав перше фото з новонародженим сином

Після смерті співачки Жанни Фріске її чоловік довгий час був один. Фанати переживали - не почалися у телеведучого проблеми з психікою?

Тим більше, на його утриманні залишився їх маленький син Платон, якому потрібно було приділяти належну увагу. Однак потім, несподівано для фанатів, в родині молодого і перспективного артиста Дмитра з’явилася загадкова дівчина на ім’я Катя. Як виявилося, познайомилися вони в приватному садку, куди разом водили своїх дітей. Зовсім випадково обидва виявилися розведеними, і мали на руках по одній дитині.

Діма і Катя швидко один одному сподобалися, тому між ними зав’язалися зворушливі стосунки

Як бачимо, відносини дійшли навіть до спільних дітей.

“Ласкаво просимо! “, – написав телеведучий Шепелєв, і опублікував радісне фото з лікарняної палати, де тримає на руках маленький згорток з дитиною.

Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком

Про вагітність Катерини стало відомо на початку лютого. Радісною новиною телеведучий поділився з виданням PeopleTalk. За його словами, дізнавшись, що знову стане батьком, він відчув запаморочення і легкість.

“Найголовніше почуття – це, звичайно, велика радість. Ніякий інший подія в житті порівняти з цим я не можу. Я просто дуже щасливий “, – коментував раніше шоумен.

Зараз щасливі батьки приймають поздоровлення від членів сім’ї, друзів, колег. Закохані намагалися не афішувати народження спадкоємця, однак інтригували шанувальників в соцмережах. «Попереду важливий і насичений день. Люблю, коли він починається рано », – натякав на сьогоднішню поїздку в пологовий будинок шоумен.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.