Валерій Меладзе в традиційному костюмі заговорив про рідну Грузію і згадав про вагітну дружину

Не секрет, що брати Валерій і Костянтин Меладзе народилися в сонячної Грузії, і шанують традиції рідної держави. Валерій розповів трохи про свою батьківщину.

“У минулому році, в цей самий час року, я зібрав компанію своїх друзів, з якими ми хотіли поїхати разом до Грузії! Але, на превеликий жаль, кордони закрили і досі не відкрили. Але ми не сумуємо, ходимо періодично по грузинським ресторанам, де іноді співаємо з грузинськими музикантами, танцюємо, згадуємо теплу і гостинну Грузію. Дуже сподіваюся, що в цьому році все відкриють, і я покажу друзям свою Батьківщину “,

– розповів Валерій Меладзе, опублікувавши фотографію в традиційному грузинському вбранні.

Нагадаємо, нещодавно молода дружина Валерія, 41-річна екс-віагрянки Альбіна Джанабаєва повідомила про те, що скоро стане мамою втретє.

Екс-солістка групи ВІА Гра опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram фото з пристойно округляється животом, зазначивши, що знаходиться в очікуванні. Через два дні співачка дала свій перший коментар з приводу народження третьої дитини, попросивши не вітав її з вагітністю.

Як зізналася Джанабаєва в бесіді з ведучими «Русского радио», набагато доречніше в цій ситуації порадіти за неї і її чоловіка Валерія Меладзе або просто промовчати. А ось коли малюк з’явиться на світ, тоді пара з радістю прийме всі привітання. Зірка зазначила, що вони з Меладзе щасливі, інші деталі оточуючим знати не обов’язково.

Поки ні подробиць статі дитини, ні будь-яких інших деталей свого цікавого положення Альбіна не розкриває, а її чоловік Валерій і зовсім не любить виставляти особисте життя напоказ величезною публіці.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?