Камалія в ніжному плаття з відкритим бюстом і Катерина Осадча – “чудо в пір’ї”: що їх об’єднує?

Телеведуча Катерина Осадча - журналістка, підступних і каверзних питань якої бояться багато зірок. Але не її близькі друзі з шоу-бізнесу.

Так, співачка Камалія дала програмі “Світське життя ” інтерв’ю, де розповіла про свою участь в конкурсі “Сім’я року 2021 “, а також про пакистанських традиціях в своїй родині. Осадча та Камалія вирішили заінтригувати фанатів цікавим випуском, і виклали фото.

Там найбагатша співачка України Камалія Захур позує в ніжному блакитному платті з відкритим декольте

Вона завдала вечірній макіяж і накрутила волосся. Локони акуратно покладені на плечі.

Катерина Осадча ж вирішила дивувати не тільки капелюшком, а й епатажем. Вона була схожа в своєму новому вбранні на “чудо в пір’ї “. Чорні штани, а зверху чорна блуза з поясом, повністю покрита пір’ям. Фотографія з’явилася і в прес-службі “Світського життя “, і у співачки Камалії в Інстаграм-історіях.

Камалія і Осадча
Камалія і Осадча

Відзначимо, відома виконавиця Камалія (справжнє ім’я якої Наталя Вікторівна Шмаренкова) з’явилася на світ в Читинській області в родині льотчика.

Зараз Камалію знають як актрису, модель і автора виконавця. Артистка перемогла в 2008 році в конкурсі “Місіс Світу “.

Зірка займається справами свого центру під назвою “Камалія “, чия діяльність полягає не тільки в розкручуванні нових імен, а й організацією урочистих заходів за участю українських артистів.

Катерина Осадча завжди проявляє підвищений інтерес до Камалії, так як навіть незважаючи на те, що зараз Камалія рідко виходить на публіку, вона все одно знаходить чим здивувати своїх шанувальників.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.